2014. október 22.

A holnap ma van.

A munka, a háztartás, a barátok, a sok felelősség és elvárás... Mindig volt kibúvó a blogszerkesztés alól, pedig sokszor éreztem, hogy hiányzik.
Nem tetszik a design; van mondanivalóm, de hogy öntsem mások számára is élvezhető formába(?); annyi tervem van és olyan kevés a szabadidőm; van időm, de nincs ihletem... A legmeggyőzőbb kifogás pedig a "majd holnap" volt. 

Ma eljött a holnap. Úgy döntöttem ismét belevágok, és egész addig fogom csinálni, míg úgy érzem, van mondanivalóm és örömet okoz ez a fajta alkotás Nektek és nekem is. 

Mióta az eszemet tudom, vonzanak a szép manikűrök. Kikapcsol a festés, új technikák, színes ötletek, különböző anyagok, bódító illat... Alkotni valamit, amiben aztán napokig gyönyörködhetek.
Nem rég elkezdtem a körömlakkon felül a gél lakkal is kísérletezni. Annyira belelendültem, hogy alapítottam egy manikűr szakkört. Ilyenkor összegyűlünk a barátnőkkel és a körömlakk illatú szobában hozunk ítéletet divatirányzatok, frizurák és férfiak felett. Közben ecset alá veszem a résztvevők körmét és addig ügyeskedek, míg a kéz tulajdonosa és én is elégedettek nem vagyunk. 


Év elején belevágtam egy lakásfelújításba. Festetem, parkettáztam, bútorokat cseréltem. Amit lehetett saját kézzel oldottam meg, saját tervezésből. Eközben szerettem meg különösen a DIY megoldásokat a lakberendezésben. Szívesen kísérletezek új anyagokkal, mintákkal, bújom az ezzel kapcsolatos oldalakat az interneten és szinte naponta bővül megvalósítandó tervekkel a listám. Általában hetekig, van, hogy hónapig tart a megvalósítás, hiszen egyszerre mindig csak pici idő, energia jut rájuk.


Nem csak a nappaliban hetente megnyíló manikűr szalon alkotásait tervezem összegyűjteni, hanem a lakásomban létrehozott, szinte folyamatosan működő barkácsműhely elkészült termékeit is szeretném bemutatni nektek.
Remélem szeretni fogjátok és legalább annyi örömötöket lelitek majd a blogban, mint én. :)

5 megjegyzés:

  1. Sziaaa, nagyon örülök Neked ^^

    VálaszTörlés
  2. azt hiszem, nekem most pont arra van igényem, amit a bloggal nyújtani fogsz:)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm, hogy itt vagytok! <3 :)

    VálaszTörlés
  4. Válaszok
    1. Egy jó kis hosszúhétvégés pihivel kezdtem az újrakezdést, de készülnek a bejegyzések is. Lassan, de biztosan. :D :*

      Törlés