2014. november 3.

Always Kiss Me Goodnight


A lakásfelújítás már másfél éve folyik nálam. Most úgy érzem, sosem lesz vége. Nem azért, mert lassan halad, hanem mert nagyon élvezem. Szinte naponta bővül a megvalósítandó DIY ötleteket tartalmazó listám. 
Mindig van olyan helység, amire aktuálisan egy kicsit jobban koncentrálok. Most épp a hálószoba volt a soros, ahova egy faldekorációt barkácsoltam. 


Szinte teljesen úgy készült a festés, mint ahogy azt a juditu blogon olvashatjátok.
A kiválasztott fotót Photoshoppal feldaraboltam 2 A/4-es lap magasságúra. (Ha valaki szeretné felhasználni ezt a képet, szóljon, szívesen elküldöm e-mailben a mértre vágott darabokat.) Ezeket kinyomtattam, 14 lapra fért el. Indigóval átrajzoltam a falra, és nekiláttam a festésnek. Hetekig tartott, mivel nagyon aprólékos munka, és egyszerre általában kevés időt tudtam vele foglalkozni, de a végeredmény szerintem magáért beszél. Sokat dobott a szoba hangulatán.

Tipp:
- Nagyon ügyeljetek rá, hogy a végeredmény vízszintes legyen, csak úgy lesz igazán szép. (Vízmérték használata ajánlott.)
- Én akril festék helyett fekete zománcfestéket használtam az alkotáshoz. Jóval olcsóbb és ugyanolyan szépen fed.



Hogy tetszik Nektek a végeredmény?
Ti mivel díszítitek a hálószobafalat?
Van valami tuti dekorációs tippetek erre a helységre?

6 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. esetleg írnál egy bejegyzést DIY blogokról, amiket nézegetsz?:)

      Törlés
    2. Köszönöm! Igen, szívesen összeszedem a kedvenceimet. ;)

      Törlés
  2. Ha majd a saját hálószobánkat rendezem be, én is szeretnék valami hasonló feliratot vagy egy szép falmatricát :) nagyon szép lett a te változatod és olyan jó a szobád falának a színe :)

    VálaszTörlés
  3. Aranyos vagy, örülök, hogy tetszik, bár őszintén szólva én egy ideje gondolkodom a fal átfestésén. :) Nagyon kötött szín, nehéz hozzá kiegészítőket választani.

    VálaszTörlés